Suomen Uusiokuori
25 vuotta

Yritys

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/suomenuu/public_html/includes/common.inc).

Suomen Uusiokuori on 25-vuotias täyden palvelun kirjekuoritalo. Päätuotteemme ovat 100-prosenttisesta uusiopaperista valmistetut kirjekuoret.

Suomen Uusiokuori toi 100-prosenttisesta uusiopaperista valmistetut kirjekuoret Suomen markkinoille 1980-luvun puolivälissä. Nyt 25 vuotta myöhemmin olemme tuoneet markkinoille maailman ympäristöystävällisimmäksi paperiksi luokitellun uusiopaperin. Tänä päivänä tarjoamme myös kaikkien muiden painotuotteiden painamiseen vaihtoehdon, jossa paperina käytetään 100 % uusiopaperia.

Kokenut henkilökuntamme ja laaja yhteistyöverkostomme takaavat sen, että pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, on kyse sitten tavanomaisista käyttökuorista tai asiakkaalle räätälöidyistä erikoistuotteista.

Meiltä saatte myös muista materiaaleista valmistetut kirjekuoret. Toimitamme kaikkia yleisesti käytössä olevia kirjekuorimalleja. Niiden lisäksi saatte meiltä lomakkeet, esitteet ja muut postituksissa tarvittavat tuotteet. Tarvittaessa huolehdimme myös lähetystenne postituksista.

Toimipisteemme sijaitsee Somerolla. Meillä on asianmukaiset tilat myös asiakkaiden valmiiden kuorten varastointiin.


Suomen Uusiokuori © 2013-2020 • Ohratie 2, 31400 Somero • Puh. 02 748 8120 • KUKE